Hem
Nyheter
Kalender
Om föreningen
Boendeinfo
Förvaltare
Mäklarinformation
Kulturhistorisk klass
BRF i Dalen
Sök
Logga in

Välkommen till Brf Lönnparken i Enskededalen!

Enskededalen är ett lummigt område som främst består av äldre småhus och vackra 20-tals fastigheter. Området var från början tänkt som en trädgårdsstad och utgör idag en av söderorts trevligaste delar och erbjuder såväl småstadskänsla som närhet till stadens puls. För promenader finns Nackareservatet nära som erbjuder vandringsleder, skidspår och mycket annat.

Till Tunnelbanestation Sandsborg och Dalens Centrum är det ca 300 meter och med tunnelbanan når du city på mindre än 10 min. I Sandborgs centrum finner ni även mataffär, apotek, bibliotek, simhall, gym, bageri, pressbyrån med ATG, frisör, blomsteraffär och gatukök. Fitness24Seven har även ett nyöppnat gym vid Åsgärdesvägen.

Vill man ha ett större utbud kan man enkelt promenera till Globen köpcentrum som har ett rikt utbud av butiker samt kulinariska restauranger.

På gatuplan i den nybyggda Tele2 arenan finner man Tolv Stockholm. På tolvtusen kvadratmeter samsas mängder av restauranger och olika typer av underhållning under ett och samma tak.

I närområdet hittar man även guldkorn som bl.a. Nytorpsbadet med utomhusbad, Gamla Enskede med Triangelparken och Magnebergsparken.

Ta för vana att titta in på de här sidorna ibland så att du inte missar någon viktig information.

Har du synpunkter eller tips på vad som bör ligga på vår sida? Skicka ett mail till styrelsen@lonnparken.se

Vill du ha föreningens infobrev digitalt?
Anmäl dig på styrelsen@lonnparken.se

 
 Gå med vår grupp på Facebook

Uppdaterat 2016-10-27
Utskriftsvänlig sida
BRF Lönnparken • Grusåsgränd 47-139 121 30 Enskededalen • Orgnr 769616-9957 • Tfn 073-891 69 42 (endast samtal, ej sms)
Provided by Webforum