Hem
Nyheter
Kalender
Om föreningen
Boendeinfo
Information A-Ö
Informationsbrev
Gemensamma utrymmen
Träfflokalen
Tvättstuga
Barnvagnsrum
Cykelrum
Ordningsregler
Bredband, Kabel-TV
Nycklar, brickor, port
Renovering och ombyggnad
Aktiviteter på gården
Förvaltare
Mäklarinformation
Kulturhistorisk klass
BRF i Dalen
Sök
Logga in
Träfflokalen

Bokning/betalning

Lokalen bokas via bokningstavlan inne i tvättstugan/träfflokalen med din tagg (röd, grön, blå eller vit tagg). 
 
Pass 1 är mellan kl 10.00 och 16.00
Pass 2 är mellan kl 16.00 och 10.00

Om du vill hyra vår fina lokal mejla till lokalen@lonnparken.se så kommer du få ett svar tillbaka där du fyller i dina detaljer. Detta gäller som ett kontrakt så du bekräftar därmed att du förstår hur bokningen fungerar. Läs gärna igenom noggrant vad som gäller innan du signerar. 

Kostnaden läggs på er hyresavi. 

Pris:
300 kr för Pass 1
600 kr för Pass 2

Besiktning

Besiktningarna sker på måndagar kl 19.00 i träfflokalen. Har det varit flera bokningar under helgen, besiktigas allt samtidigt. Du ska besiktiga utrymmena, inkl. kökstillbehör, inventarier m.m. innan du börjar använda dem.

Om du upptäcker tidigare brister i städning, uppkomna skador eller annat som kan orsaka kostnader, kontakta genast den nyckelansvariga. Prata eventuell med tidigare hyresgäster om det är möjligt. Anmäls inte skador blir ni ersättningsskyldiga.


Regler

Mat får inte lagas utan får endast värmas.

Ingen musik efter klockan 22.00. Om Störningsjouren kallas till lokalen kommer den hyrande att debiteras utryckningskostnaden.

Fönstren och balkongdörren ska vara stängda när musiken är på. Inga stora förstärkare får användas, ta hänsyn till dem som bor i de angränsande lägenheterna.

Inga minderåriga får vistas ensamma i lokalen.

Det är inte tillåtet att övernatta i lokalerna. Föreningslokalen anges i stadsplanen som skyddsrum i krig och lokal i fredstid, så om det t.ex. utbryter eldsvåda är det inte sagt att brandkåren vet att det finns människor i huset som behöver räddas.

Enligt brandmyndighetens bestämmelser får högst 50 personer vistas i lokalen. Du som hyr är personligt ansvarig för lokalen och angränsande områden, även för vad dina gäster kan ha förorsakat.

Det är inte tillåtet att röka i lokalen eller i korridoren utanför.

I lokalen finns restaurangporslin för 50 kuvert i låsta skåp. Fattas något betalar du för nyanskaffning.

Efter användning: 

Fönster stängs, belysning släcks, levande ljus släcks, lås alla dörrar efter er när ni lämnar träfflokalen.

Lokalen ska vara städad och sopor bortforslade när du lämnar den. Städutrustningen finns i städrummet, innanför förrådet. Ta fram städutrustningen innan stolarna staplas, annars kommer man inte åt städrummet. Golv, bord och stolar skall våttorkas och ställas tillbaka som det var i början. Toaletten och pentryt skall städas och våttorkas. Porslin och bestick etc. skall diskas, torkas och läggas tillbaka i skåp och lådor. Om extra städning behövs efter användning av lokalen kommer städbolagets kostnad debiteras den hyrande.

Om du upptäcker tidigare brister i städning, uppkomna skador eller annat som kan orsaka kostnader kontakta genast styrelsen på styrelsen@lonnparken.se. Anmäls inte skador blir ni ersättningsskyldiga.

 
Inventarieförteckning

   
   
Uppdaterat 2019-08-06
Utskriftsvänlig sida
BRF Lönnparken • Grusåsgränd 47-139 121 30 Enskededalen • Orgnr 769616-9957 • Tfn 073-891 69 42 (endast samtal, ej sms)
Provided by Webforum